Mik a legfontosabb szabályok a DigitalSmile Láthatatlan Fogszabályozás során, amelyeket mindenképp tarts be?

Összegyűjtöttük a legfontosabb szabályokat, amelyeket mindenképpen tarts be, ha DigitalSmile Láthatatlan Fogszabályozód van:

Viselési idő betartása: Fontos, hogy az előírt időtartamig viseld a sínt minden nap, ahogy ezt javasoljuk, azaz napi 22 órát.

Tisztaság és higiénia: A sínt minden étkezés után alaposan mosd meg és tartsd tisztán, valamint rendszeresen tisztítsd meg a fogakat is. Ez segít elkerülni a fogszuvasodást és a szájüregi problémákat.

Rendszeres ellenőrzések: Tartsd a rendszeres, 3-4 havonkénti ellenőrzést a DigitalSmile fogorvosaival, amely során megvizsgálhatja a fogak helyzetét és megállapíthatja az esetleges korrekciókat.

Kommunikáció az orvossal: Ha bármilyen problémád vagy kérdésed merül fel a kezelés során, mindig kommunikálj a DigitalSmile Szakembereivel, Fogorvosaival. Fontos, hogy azonnal tájékoztasd őt minden esetleges problémáról vagy kellemetlenségről.

Ezek a szabályok segítenek abban, hogy a láthatatlan fogszabályozó kezelés sikeres és hatékony legyen, és elérjük a kívánt eredményeket. Fontos, hogy betartsd ezeket a szabályokat a kezelés során.

Győrben és Budapesten